Boka hallen

Här kan Du se när hallen är ledig för bokning

Vill du boka vår träningshall? i så fall vill vi göra dig uppmärksam på att vi har ny epostadress för hallbokning Den nya adressen är: hallbokning@hallsbergsbk.se

Nedan följer våra trivselregler som vi vill att du läser igenom innan du bokar hallen. Längre ner på sidan hittar du info om våra priser.

För att du och andra som hyr vår inomhushall ska få en så trevlig upplevelse som möjligt vill vi att du tar dig tid och läser igenom nedanstående regler. I och med att du betalar in för hallhyra så förutsätter vi att du känner till nedanstående:

Det är INTE tillåtet att gå in i hallen eller vår cafédel/teorisal innan din bokade tid startar.

Lämna lokalen i tid! så att den/de som bokat efter dig inte behöver vänta.

Du som bokar är ansvarig för att dina ev medföljande träningskamrater känner till dessa regler.

När du gör din inbetalning till oss är det mycket viktigt att du anger datum, tid och namn.

Ytterskor är inte tillåtna i hallen eller vår cafédel/teorisal. Ta med inneskor eller tjockare sockar.

Din hunds tassar ska torkas av innan ni går in i hallen. Ta gärna med egen handduk!

För att undvika onödigt slitage på mattan i hallen eller skador på din hund, ska din hunds klor vara kortklippta.

Hinder eller annan utrustning ska lyftas – får ej dras/släpas på mattan.

Löptikar är välkomna men måste bära tikskydd. Har du en revirmarkerande hanhund bör den bära kisskydd.

Skulle olyckan vara framme förväntas du omgående torka upp efter din hund. Städmaterial finns i städskåpet i cafédelen.

Vid rastning i omgivningarna runt hallen plockar vi så klart upp efter våra hundar.

Vid Noseworkträning ska doften placeras i behållare. Det är inte tillåtet att placera doft direkt på mattan eller inredningen i hallen.

Noseworkträning är inte tillåten i vår cafédel.

Endast friska och vaccinerade hundar får vistas i hallen.

Strikt hundägaransvar gäller! Max 12 hundar får vistas i lokalen samtidigt.

Toalett finns vid mitten av byggnaden. (baja-maja)

Släck och lås efter dig. Även grinden ska låsas.

Priser och regler för uthyrning av klubblokal from 1 februari 2017

1. Medlemmar100 kr/timme

2. Icke medlemmar200 kr/timme

3. Helg lördag kl. 07.00 – söndag kl.16.00 2000 kr

4. Heldag lördag eller söndag kl. 07.00 – 16.00 1200 kr

5. VIP-tid 50 kr/timme

6. Årskort1000 kr

1. Bokning för 100 kr/timme gäller endast då alla deltagare är medlemmar i Hallsbergs brukshundklubb. Får ej innefatta kurs eller annan aktivitet som innebär deltagaravgift. Vid sådan verksamhet ska hallhyran vara 200 kr/timme. Bokningen ska ske minst 2 dagar innan.

2. Ej medlem betalar 200 kr/timme.

3. Helg från lördag kl. 07.00 – söndag kl. 16.00. Samma pris för medlem/icke medlem.

4. Heldag lördag eller söndag kl. 07.00 –16.00. Samma pris för medlem/icke medlem.

5. VIP-tid är timme mot timme arbetad tid i klubben. Arbetad tid innefattar uppdrag för klubbens räkning tex sektorsuppdrag, instruktör på kurser, hjälpa till på tävling osv. På VIP-tid får endast 3 deltagare medfölja som alla måste vara medlemmar i Hallsbergs brukshundklubb.

6. Årskort innebär att medlemmar i Hallsbergs brukshundklubb kan utnyttja hallen när den inte är bokad. Årskortet gäller endast enskild medlem. Man kan inte boka hallen. Om det råkar komma flera medlemmar som kommer samtidigt får man samsas. Årskort gäller från 1 mars 2017– 28 februari 2018.

Bokning bör ske 2 dagar före (kan gå med kortare varsel, se punkt 2) endast via mail till: hallbokning@hallsbergsbk.se Betalning sätts in på bankgiro 142-1221 eller swish nr 123 326 22 76. Skriv dag och tid vid inbetalning. Kod till låset fås via SMS på tel.nr 070-211 51 94 någon dag innan man hyrt hallen.