Boka hallen

Här kan Du se när hallen är ledig för bokning

Vill du boka vår träningshall? I så fall vill vi göra dig uppmärksam på att vi har ny epostadress för hallbokning Den nya adressen är: hallbokning@hallsbergsbk.se

Läs våra trivselregler innan du bokar hallen. För att du och andra som hyr vår inomhushall ska få en så trevlig upplevelse som möjligt vill vi att du tar dig tid och läser igenom reglerna genom att klicka på länken ovan. I och med att du betalar in för hallhyra så förutsätter vi att du känner till dem.

Priser och regler för uthyrning av klubblokal from 1 november 2019

1. 200:- per timme (gäller både medlemmar och icke- medlemmar)

2. Helg lördag kl. 07.00 – söndag kl.16.00  2000 kr

3. Heldag lördag eller söndag kl. 07.00 – 16.00  1200 kr

4. VIP-tid 50 kr/timme

5. Årskort 1200 kr

VIP-tid är timme mot timme arbetad tid i klubben. Arbetad tid innefattar uppdrag för klubbens räkning tex sektorsuppdrag, instruktör på kurser, hjälpa till på tävling osv.  På VIP-tid får endast 3 deltagare medfölja som alla måste vara medlemmar i Hallsbergs brukshundklubb.

Årskort innebär att medlemmar i Hallsbergs brukshundklubb kan utnyttja hallen när den inte är bokad.  Årskortet gäller endast enskild medlem. Man kan inte boka hallen. Om flera medlemmar med årskort kommer samtidigt får man samsas.  Årskort gäller från 1 mars 2019– 28 februari 2020.

Bokning bör ske senast 2 dagar före endast via mail till: hallbokning@hallsbergsbk.se Betalning sätts in på bankgiro 142-1221 eller swish nr 123 326 22 76. Skriv dag och tid vid inbetalning.

Kod till låset får du genom att SMS:a till tel.nr 070-211 51 94 någon dag innan du hyrt hallen.