Aktuella Kurser

Vardagslydnadskurs dagtid

För hundar från 7 månader (ca) eller äldre. På kursen får du möjlighet att skapa en bra relation mellan dig och din hund.

Vi jobbar praktiskt med inlärning av olika saker som du har nytta av i vardagen med din hund såsom kontakt, följaövningar, inkallning, sitt, ligg, gå fint i koppel, stanna mm.

Vi har teori om relation hund – människa, inlärning, belöningar, hundars signaler mm.

Datum: 1 aug, 8 aug, 15 aug, 29 aug, 5 sept, 14 sept, 19 sept, 26 sept. (onsdagar och fredagar). Samtliga tillfällen mellan kl. 14.30-17.00

Kostnad: 1450:- Inkl. Boken Bra Relation

Medlemskap i Hallsbergs BK är obligatoriskt. Max 8 deltagare, först till kvarn gäller vid anmälan.

Prova på Viltspår

Under två heldagar får du möjlighet att lära dig grunderna i viltspår. Passar dig som är nybörjare och dig som precis kommit igång med din viltspårsträning. Du får bla lära dig hur du lägger spår, olika typer av spår, regler för viltspår mm. Vi kommer att varva teori och praktik.

Datum: 5 och 19 augusti. Båda tillfällena mellan kl. 10.00-17.00

Instruktör: Emelie Hörman

Kostnad: 1400 kr. Inkl. boken Träna och starta på prov i viltspår.

Medlemskap i Hallsbergs BK är obligatoriskt. Max 6 deltagare, först till kvarn gäller vid anmälan.

Anmälan till: emelie.sbk@gmail.com I anmälan ange namn, adress, tfn nr, personnr (10 siffror) och ev medlemsnummer.

Rallylydnad fortsättningskurs i vår uppvärmda inomhushall

En kurs för er som tidigare gått nybörjarkurs i rallylydnad, eller på annat sätt lärt er och er hund alla skyltar i nybörjarklassen. Tävlingserfarenhet är bra att ha.

Datum: 27 augusti, 3 september, 10 september, 17 september, 24 september och 1 oktober kl 18-20.30

Instruktör: Christina Carlestav

Kostnad: 1100 kr

Anmälan till: ch.carlestav@yahoo.se

Anmälan med namn, adress, telefonnummer, ev medlemsnummer i SBK, hundens namn och ålder.

Medlemskap i Hallsbergs BK är obligatoriskt, Max 6 deltagare. Först till kvarn gäller.

Nyfiken på Startklass och Appell?

En kurs för dig som just är nyfiken på Startklass och Appell där vi går igenom alla momenten Datum: torsdagar kl 18-20.30 30 augusti, 6 september 13 september, 20 september, sen gör vi ett uppehåll och nästa tillfälle blir lördagen 6 oktober kl 10 – 12.30, sedan återgår vi till torsdagkvällar 11 oktober, 18 oktober och avslutning 25 oktober.

Instruktörer: Rose-Marie Ohlson och Carry Jiewertz Larsson

Kostnad: 1500 kr

Anmälan till: newton019@gmail.com Sista datum för anmälan är 10 augusti

Anmäl med namn , adress, telefon, email, ev medlemsnummer i SBK, hundens namn, ras och ålder.

Medlemskap i HBK är obligatoriskt, max åtta deltagare, först till kvarn…

Tävlingslydnadssatsning Har startat

Vill du bli grym på tävlingslydnad? Då är det här något för dig! Passar både nybörjare och dig som redan kommit igång med att tävla. (alla klasser). Under fyra heldagar träffas vi och tränar utifrån dina önskemål och behov för framtida målsättningar. Varje tillfälle varvas med teori och praktik.

Datum: Fredagar. 8 juni, 29 juni, 10 augusti och 7 september. Samtliga tillfällen

mellan klockan 09.30-16.00

Kostnad: 1700:-