Aktuella Kurser

Nybörjarkurs i Freestyle i vår uppvärmda inomhushall.

I Freestyle utför föraren tillsammans med sin hund ett fritt utformat lydnadspogram till musik. Under kursen tränar vi på olika enklare trix som du sedan kan använda i ditt Freestyleprogram. Vi går igenom enklare övergångar och hur du kan välja musik till ditt program. Teori och praktik varvas under kurstillfällena. Inga förkunskaper krävs.

Datum och tid: Fredagar. 12 jan, 19 jan, 26 jan, 9 feb, 16 feb och 23 feb. Samtliga tillfällen mellan klockan 17.30-20.00

Kostnad: 900:-

Medlemskap i Hallsbergs BK är obligatoriskt. Max 6 deltagare. Först till kvarn gäller vid anmälan.

Anmälan till: emelie.sbk@gmail.com

I anmälan ange: Namn, adress, telefonnr, personnr (10 siffror) och ev medlemsnummer.

Nybörjarkurs i Freestyle i vår uppvärmda inomhushall. DAGTID

Datum och tid: Fredagar. 12 jan, 19 jan, 26 jan, 9 feb, 16 feb och 23 feb. Samtliga tillfällen mellan klockan 14.00-16.30

Kostnad: 900:-

Anmälan till: emelie.sbk@gmail.com

VALPKURS DAGTID I VÅR UPPVÄRMDA INOMHUSHALL:

För hundar mellan 2-6 månader (ca). En grundläggande hundägarutbildning. På kursen

får du möjlighet att skapa en bra grund i relationen mellan dig och din hund.

Vi jobbar praktiskt med inlärning av goda vardagsvanor såsom kontakt, sitt, inkallning, gå fint i

koppel mm. Vi har teori om relation hund – människa, inlärning, belöningar, hundens skötsel mm.

Datum & tid: Tisdagar. 16 jan, 23 jan, 30 jan, 6 feb, 13 feb, 20 feb, 27 feb och 6 mars Samtliga tillfällen mellan klockan 14.30-17.00

Kostnad: 1450:- Inkl. boken Bra Relation

Medlemskap i Hallsbergs BK är obligatoriskt. Max 8 deltagare, först till kvarn gäller vid anmälan.

Anmälan till: emelie.sbk@gmail.com

I anmälan ange: namn, adress, telefonnummer, ev medlemsnummer och personnr (10 siffror).

VARDAGSLYDNADSKURS I VÅR UPPVÄRMDA INOMHUSHALL:

För hundar från 7 månader (ca) eller äldre. På kursen får du möjlighet att skapa en bra relation mellan dig och din hund. Vi jobbar praktiskt med inlärning av olika saker som du har nytta av i vardagen med din hund såsom kontakt, följa övningar, inkallning, sitt, ligg, gå fint i koppel, stanna mm. Vi har teori om relation hund – människa, inlärning, belöningar, hundars signaler mm.

Datum & tid: Torsdagar. 1 feb, 8 feb, 15 feb, 22 feb, 1 mars, 8 mars, 15 mars och 22 mars. Samtliga tillfällen mellan kl. 18.00-20.30

Instruktör: Emelie Hörman

Kostnad: 1450:- Inkl boken Bra relation.

VARDAGSLYDNADSKURS I VÅR UPPVÄRMDA INOMHUSHALL fulltecknad, Har startat

Datum & tid: 1 dec, 8 dec, 15 dec, 21 dec, 4 jan, 11 jan, 18 jan och 25 jan. Fredagarna mellan klockan 17.30-20.00 och torsdagarna mellan klockan 18.00-20.30

Instruktör: Emelie Hörman

Kostnad: 1450:- Inkl boken Bra relation.

Agility-Startkurs fulltecknad

Välkommen att prova på agility med din hund i vår uppvärmda inomhushall. Vi bekantar oss med hopphinder, tunnlar och slalom i första hand, men även däck och gunga.

För att gå kursen skall din hund vara minst 1 år gammal och ha lärt sig lite allmänlydnad och kunna vara lös tillsammans med andra hundar.

Kursen är på sex tillfällen, nämligen tisdag den 16/1, 23/1, 30/1, 6/2, 13/2 och 20/2, samtliga tillfällen klockan 18.00-20.30

Instruktörer är Kerstin Malm och Mia Reenbom.

Pris för kursen är 1100:- och då ingår även kursboken Hinderinlärning av Mikaela Holegård. Anmälan sker genom att maila Kerstin: kegubi60@gmail.com. Anmälan skall innehålla namn, adress, telefonnummer, mailadress och personnummer, samt hundens namn, ras och ålder. Medlemskap i Hallsbergs brukshundklubb är obligatoriskt. Först till kvarn gäller, det finns 6 kursplatser.

Välkommen att testa på en riktigt rolig aktivitet med din hund.

VALPKURS I VÅR UPPVÄRMDA INOMHUSHALL: Fulltecknad, har startat

får du möjlighet att skapa en bra grund i relationen mellan dig och din hund.

Datum & tid: Tisdagar. 28 nov, 5 dec, 12 dec, 19 dec, 2 jan, 9 jan, 15 jan och 22 jan. Samtliga tillfällen mellan klockan 18.00-20.30

Kostnad: 1450:- Inkl. boken Bra Relation

Anmälan till: emelie.sbk@gmail.com

TEMAKVÄLL FJÄRRDIRIGERING I VÅR UPPVÄRMDA INOMHUSHALL: fulltecknad, reservplatser finns

Passar dig som tränar eller tävlar lydnadsklass eller som vill lära din hund olika positioner (stå, sitt, ligg) på avstånd till ditt Freestyle eller HTM program. Vi går igenom grunderna för hur du kan få stabila och tydliga positioner. Under kvällen får du möjlighet att träna på de delar som du önskar hjälp med. Individuell träning ett ekipage i taget – när du inte tränar din hund får du vara med och lyssna och ställa frågor. Passar både nybörjare och mer erfarna ekipage.

Datum & tid: Måndag 11 dec kl. 17.30-21.00

Kostnad: 250:-

Medlemskap i Hallsbergs BK är obligatoriskt. Max 6 deltagare, först till kvarn gäller vid anmälan.

Anmälan till: emelie.sbk@gmail.com

I anmälan ange namn, adress, telefonnummer, ev medlemsnummer och personnr (10 siffror)