Instruktörer

Anna Karlsson SBK Instruktör Allmänlydnad. Jag har tre jaktgolden, Cosy, Dizzy och Foxy som jag tränar och tävlar i lydnad och rallylydnad samt tränar för start i bruksspår och jaktprov.

Karolina Jansson

SBK Instruktör Allmänlydnad

Jag har två Welsh springer spaniels Tryggve 8 år och Dexter 7 år. Tävlar agility klass 2, hopp klass 3, lydnad klass 2 ,rallylydnad mästerklass med Dexter och med Tryggve tävlar vi rallylydnad avancerad klass.

Kerstin Malm Agilityinstruktör A1 och A2 samt freestyleinstruktör FS1. . Jag har fyra papilloner, och tävlar och tränar agility klass 1 och 3, rallylydnad nybörjare och freestyle klass 1.

Christina Carlestav SBK Instruktör Allmänlydnad och SBK Instruktör Rallylydnad

Har fyra dvärgschnauzrar, ZåBra, Zcilla, Zaphina ch Zoolo, som jag tränar och tävlar med, framför allt i rallylydnad.

Emelie Hörman

SBK Instruktör Allmänlydnad och SBK Instruktör Bruks och tävlingslydnad. Har två Border Collies Arn och Wictor som jag tränar och tävlar i lydnadsklass. Är också tävlingsledare i lydnadsklass och SBK Lärare Allmänlydnad.

Majsan Jonsson

SBK Instruktör Allmänlydnad

Jag har en schäfer som är två år och heter Hicco. Med honom tränar och tävlar jag i lydnadsklass och spår.

Rose-Marie Ohlsson

SBK instruktör Allmänlydnad och spår

Jag har en Bouvier des Flandres som jag tävlar lydnad och bruks spår med