Instruktörer

Anna Karlsson SBK Instruktör Allmänlydnad. Jag har tre jaktgolden, Cosy, Dizzy och Foxy som jag tränar och tävlar i lydnad och rallylydnad samt tränar för start i bruksspår och jaktprov.

Karolina Jansson

SBK Instruktör Allmänlydnad

Jag har två Welsh springer spaniels Tryggve och Dexter. Tävlar agility klass 2, hopp klass 3, lydnad klass 2 ,rallylydnad mästerklass med Dexter och med Tryggve tävlar vi rallylydnad avancerad klass.

Kerstin Malm Agilityinstruktör A1 och A2 samt freestyleinstruktör FS1. . Jag har fyra papilloner, och tävlar och tränar agility klass 1 och 3, rallylydnad nybörjare och freestyle klass 1.

Christina Carlestav SBK Instruktör Allmänlydnad och SBK Instruktör Rallylydnad

Har fyra dvärgschnauzrar, ZåBra, Zcilla, Zaphina ch Zoolo, som jag tränar och tävlar med, framför allt i rallylydnad.

Emelie Hörman SBK Instruktör Allmänlydnad, Bruks och tävlingslydnad, Certifierad Nosework instruktör och Freestyle Instruktör steg 1. Är även SBK lärare Allmänlydnad, domare lydnadsklass och doftprovsdomare Nosework.

Har en Bordercollie som tränas och tävlas i lydnad, Heelwork to music och Nosework.

Majsan Jonsson

SBK Instruktör Allmänlydnad

Jag har en schäfer som heter Hicco. Med honom tränar och tävlar jag i lydnadsklass och spår.

Rose-Marie Ohlsson

SBK instruktör Allmänlydnad och spår

Jag har en Bouvier des Flandres som jag tävlar lydnad, bruks spår och viltspår med 0ch en som står på tillväxt. Jag är också tävlingsledare i lydnad och bruksklasserna