Övriga aktiviteter

Hundcafé

Vårens Hundcafé startar måndagen den 21 januari, och varannan måndag klockan   14-15.30 fram t o m 15 april har du möjlighet att komma med din hund till klubblokalen i Kärr och mumsa på gott hembakat, umgås med andra fikasugna och, om du vill, träna i vår uppvärmda inomhushall.

I vår har vår cafévärdinna utlovat extra mycket gott fikabröd och därför höjer vi priset till 40kr och då ingår allt! Tål du inte gluten och/eller mjölkprotein? Inga problem! Det finns alltid något gott även för dig!

VARMT VÄLKOMNA!

Aktivitetspromenad:
Passar dig som vill gå en promenad tillsammans med nya och gamla vänner. Vi går en promenad på ca 45 min. Under promenaden gör vi några stopp där vi provar på några enkla övningar tillsammans med våra hundar. Övningarna anpassas så att alla kan vara med.

Datum: Tisdagar 23 april, 21 maj och 18 juni. Samtliga
tillfällen klockan 19.00.
Plats: Vi samlas på Stortorget i Hallsberg.
Pris: Gratis! Medlemskap i Brukshundklubben krävs inte.

Cirkelträning:
Svenska Brukshundsklubben har startat ett friskvårdsprojekt, Upp och hoppa Sund med Hund! Vill du träna tillsammans med din hund för att stärka er båda fysiskt?

Kom och prova på. Vi går tillsammans igenom momenten som stärker din hund och dig själv i styrka, rörlighet och snabbhet. Och tränar sedan tillsammans. Alla kan vara med efter sin förmåga.

Datum: Tisdag 7 maj, tisdag 4 juni och 2 juli klockan 19.00

Plats: Grönområdena vid Ekoparken/Transtensskolan. Vi samlas vid Transtensskolans parkering

Tag med: Sitt/liggunderlag, bekväma kläder och bra skor, hunden i koppel, samt godis och vatten till hunden.

Kostnad: Helt gratis

Arrangör: Hallsbergs Brukshundsklubb, med SBK Friskvårdsinstruktör Kerstin Malm

Man behöver inte vara medlem, och alla typer av hundar (och deras ägare) är välkomna!