Övriga aktiviteter

Sommarhundcafé

Onsdag 26/6 kl 15-16.30. Hembakat kaffebröd och träning på appellplan eller i hallen. Man behöver inte vara medlem i Hallsbergs BK. Instruktör finns på plats om man vill ha hjälp med något. Kostnad 40 kr, som betalas på plats med swish eller kontant (jämna pengar).

Aktivitetspromenad:
Passar dig som vill gå en promenad tillsammans med nya och gamla vänner. Vi går en promenad på ca 45 min. Under promenaden gör vi några stopp där vi provar på några enkla övningar tillsammans med våra hundar. Övningarna anpassas så att alla kan vara med.

Datum: Tisdagar 23 april, 21 maj och 18 juni. Samtliga
tillfällen klockan 19.00.
Plats: Vi samlas på Stortorget i Hallsberg.
Pris: Gratis! Medlemskap i Brukshundklubben krävs inte.

Cirkelträning:
Svenska Brukshundsklubben har startat ett friskvårdsprojekt, Upp och hoppa Sund med Hund! Vill du träna tillsammans med din hund för att stärka er båda fysiskt?

Kom och prova på. Vi går tillsammans igenom momenten som stärker din hund och dig själv i styrka, rörlighet och snabbhet. Och tränar sedan tillsammans. Alla kan vara med efter sin förmåga.

Datum: Tisdag 7 maj, tisdag 4 juni och 2 juli klockan 19.00

Plats: Grönområdena vid Ekoparken/Transtensskolan. Vi samlas vid Transtensskolans parkering

Tag med: Sitt/liggunderlag, bekväma kläder och bra skor, hunden i koppel, samt godis och vatten till hunden.

Kostnad: Helt gratis

Arrangör: Hallsbergs Brukshundsklubb, med SBK Friskvårdsinstruktör Kerstin Malm

Man behöver inte vara medlem, och alla typer av hundar (och deras ägare) är välkomna!