ALLMÄN INFORMATION

Nu närmar vi oss soligare och varmare dagar! Det är en härlig tid att spendera ute tillsammans med våra hundar. Vi kommer starta igång kurser utomhus när vädret tillåter. Grupperna kommer bestå av max 8 personer inklusive instrukör/er. Dock måste vi alla hjälpas åt att hålla oss till riktlinjerna gällande Covid-19.

Därför hjälps vi alla åt med att:

Avstå från att komma på kurs om man inte känner sig helt frisk

Endast en person per hund får komma på kurser

Var noga med handhygienen

Håll avstånd

Varmt välkomna!

Hallsbergs brukshundsklubb

All vår kursverksamhet sker i samarbete med Studiefrämjandet

Hos oss är alla välkomna att gå kurs!

Vi erbjuder en mängd olika kurser i allt från grundläggande hundägarutbildning till avancerade tävlingskurser.

Några exempel på kurser vi erbjuder: valpkurs, vardagslydnadskurs, brukskurser med inriktning på tex spår eller lydnad, tävlingslydnadskurs, nosework, rallylydnad, freestyle/HTM, agility och viltspår.

Vi erbjuder kursverksamhet fortlöpande under hela året. Vintertid i vår uppvärmda inomhushall.

Alla våra kurser är individanpassade. Våra instruktörer har omfattande instruktörsutbildningar och god kunskap i att coacha dig som hundägare att uppnå de mål du har med ditt hundägande.

För att gå kurs hos oss behöver Du vara medlem i Hallsbergs brukshundklubb.

Hur du gör för att bli medlem kan du läsa här!

För samtliga kurser gäller att kursavgift och medlemskap ska vara betalt senast 14 dagar innan kursstart.

Kursavgift återbetalas endast vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg.

Din hund ska ha en giltig vaccination (grundvaccinerad mot valpsjuka vid 12 veckors ålder och 1 års ålder.) och du som kursdeltagare ska vara minst 12 år.

Har du frågor om vår kursverksamhet? Tveka inte att kontakta oss!

Kontakta utbildningsansvarig Emelie Hörman på tfn: 070-257 10 51 eller mail:

kurs@hallsbergsbk.se

Hjärtlig välkommen med Din anmälan. Vi ser fram emot att träffa Dig.

Doggiebags till våra kursdeltagare! Nu får du som går en kurs hos oss på minst 6 tillfällen en doggiebag som innehåller lite matnyttigt till både husse/matte och din fyrbenta kompis.