Träningstider

Välkommen till

Hallsbergs Brukshundsklubb

Träna på egen hand i hallen på uppställda övningar. Den 17/1 kommer FARN-sektorn att ställa upp en agilityövning du kan boka och träna på och den 31/1 är det en rallybana som man kan boka och träna.
Man bokar 45 minuter och det kostar 40:- per person.
Man får vara max två personer under denna tid, tänk på att hålla avstånd.

Läs mer och boka här

FULLBOKAT!

OBS!! Med anledning av nya restriktioner från FHM och SBK ställer vi in de öppna träningarna på onsdagar och söndagar från 20/11 till 28/2 2021

Styrelsen

Välkommen på våra öppna träningar!                                                                                                                            Fram till mitten av maj finns klubbvärd på plats och låser upp till hallen mm. Se Covid-19 anpassade regler nedan!

Våra öppna träningar är till för alla våra medlemmar och är kostnadsfri. Du behöver inte anmäla dig i förväg, bara att dyka upp.

Onsdagar varje vecka mellan kl. 18.00-21.00 tränar vi lydnad och vardagslydnad.

Söndagar jämna veckor mellan kl. 16.00-18.00  tränar vi Nosework

Söndagar jämna veckor mellan kl. 18.00-20.00 tränar vi Rallylydnad

Söndagar ojämna veckor mellan kl. 16.00-18.00 tränar vi Freestyle/HTM

Söndagar ojämna veckor mellan kl. 18.00-20.00 tränar vi agility

Från mitten av maj till mitten av september tränar vi utomhus på vår appellplan och då är det så klart fritt fram att träna vad man önskar både onsdagar och söndagar. "

KLUBBVÄRDAR HÖSTEN 2020 OBS!

Datum:                                                                 Typ av träning:                          Klubbvärd: