Träningstider

Dags att boka in klubbvärdar för höstens öppenträningar. Under september månad är det samma upplägg som i våras. På medlemsmötet den 31 aug beslutades nytt upplägg från och med den 1/10 2022. hur höstens träningar kommer att läggas upp från och med den 1 oktober.

Vill du vara klubbvärd någon onsdag eller söndag under hösten?

Boka in dig via bokningssystemet, välj Klubbvärd onsdag eller söndag. Kolla viken typ av träning som gäller för resp. pass i bilden nedan. Är tiden ledig går den att boka, annars inte.

Här kan du läsa vad det innebär att vara klubbvärd för öppenträningarna.

HÄR bokar du in om du vill vara klubbvärd.

Riktlinjer för öppen träning

Hallsbergs brukshundklubb erbjuder öppen träning för medlemmar med klubbvärdar onsdag kvällar och söndagar. På onsdagar är det träning i lydnad och rallylydnad. Här kan alla kan vara med oavsett utbildningsnivå.

På söndagar är det olika träningsgrupper för agility, hoopers, Specialsök, freestyle/HTM, nosework och sökträning. Tiderna finns i vår kalender. Träningsgrupperna är för de som har gått en grundutbildning eller har likvärdiga kunskaper i hundsporten. Alla i gruppen ska kunna träna självständigt. Syftet med grupperna är att coacha varandra och att få fram tävlingsekipage som tävlar för Hallsbergs BK. Vi förutsätter att du är beredd att engagera dig i andras träning på ett positivt sätt. (alltså pekpinnar lämnas hemma!).

Ledord för träningsgrupperna:

• Glädje, samarbete, ödmjukhet
  • Vänskaplig och god ton
  • Samarbete och engagemang
  • All hundträning sker i enlighet med SBK:s policy för hundhållning.