Träningstider

Nytt:  Anmälan för deltagande på öppen träningar.

På grund av att vi inte får vara fler än 8 personer samtidigt på klubben kommer ni som vill delta på öppen träningar att behöva anmäla er. Vi öppnar anmälan två dagar innan respektive träning och stänger anmälan kl 18:00 dagen innan. Vill ni tex gå på öppen träning en söndag så öppnar anmälan på fredagen och stängs kl 18:00 på lördagen. Anmäl er till: kurs@hallsbergsbk.se och skriv vilken öppen träning det gäller. Kom ihåg att lämna återbud om ni inte kan komma. Alla träningar sker utomhus. Lämna återbud om ni inte känner er helt friska. Klubblokalen kommer vara stängd, så ta med vatten till hunden och eget fika.

Välkomna!

Onsdagar varje vecka mellan kl. 18.00-21.00 tränar vi lydnad och vardagslydnad.

Söndagar jämna veckor mellan kl. 16.00-18.00  tränar vi Nosework

Söndagar jämna veckor mellan kl. 18.00-20.00 tränar vi Rallylydnad

Söndagar ojämna veckor mellan kl. 16.00-18.00 tränar vi Freestyle/HTM

Söndagar ojämna veckor mellan kl. 18.00-20.00 tränar vi agility

Öppenträningarna med klubbvärd startar igen fr.o.m 2 maj. Vi är utomhus och man måste anmäla sitt deltagande, se ovan.