Träningstider

Dags för 2 nya rallylydnadsövningar i hallen. Precis som förut ställer vi upp övningar som man kan boka in sig på. Den 28/2 blir det Nybörjar/fortsättningsklass och den 13/3 Avancerad/Mästarklass.
Man bokar 45 minuter och det kostar 40:- per person.
Man får vara max två personer under denna tid, tänk på att hålla avstånd.

Läs mer och boka här

OBS!! Med anledning av nya restriktioner från FHM och SBK ställer vi in de öppna träningarna på onsdagar och söndagar från 20/11 till 31/3 2021

Styrelsen

Välkommen på våra öppna träningar!                                                                                                                            Fram till mitten av maj finns klubbvärd på plats och låser upp till hallen mm. Se Covid-19 anpassade regler nedan!

Våra öppna träningar är till för alla våra medlemmar och är kostnadsfri. Du behöver inte anmäla dig i förväg, bara att dyka upp.

Onsdagar varje vecka mellan kl. 18.00-21.00 tränar vi lydnad och vardagslydnad.

Söndagar jämna veckor mellan kl. 16.00-18.00  tränar vi Nosework

Söndagar jämna veckor mellan kl. 18.00-20.00 tränar vi Rallylydnad

Söndagar ojämna veckor mellan kl. 16.00-18.00 tränar vi Freestyle/HTM

Söndagar ojämna veckor mellan kl. 18.00-20.00 tränar vi agility

Från mitten av maj till mitten av september tränar vi utomhus på vår appellplan och då är det så klart fritt fram att träna vad man önskar både onsdagar och söndagar. "

KLUBBVÄRDAR HÖSTEN 2020 OBS!

Med anledning av nya restriktioner från FHM och SBK ställer vi in de öppna träningarna på onsdagar och söndagar från 20/11 till 28/2 2021

Datum:                                                                 Typ av träning:                          Klubbvärd: