Träningstider

Vi erbjuder öppenträning med klubbvärd onsdagkvällar och söndagkvällar. Klubbvärd finns på plats som öppnar och hjälper till.Under vecka 25-35 träning med klubbvärd onsdagar.

Vi fortsätter med öppna träningar i sommar på onsdagar klockan 18-21. Det går bra att träna olika saker  samtidigt när man kan vara både ute och inne. Du som är klubbvärd kan, om du vill, erbjuda en eller flera aktivister. tex en rallylydnadsbana, agilitybana eller platsliggning.  Lägg ut info på FB-gruppen anslagstavla HBK  några dagar innan. Annars får de som kommer träna planera och träna på egen hand.

Vill du vara klubbvärd någon onsdag under sommaren (vecka 25-35). Boka in dig via bokningssystemet, välj Klubbvärd onsdag.

Här kan du läsa vad det innebär att vara klubbvärd för öppenträningarna.
HÄR bokar du in om du vill vara klubbvärd där det saknas i listan nedan