Aktuella Kurser

Temakväll  Apportering

Apportering ingår bla. i tävlingsgrenarna lydnadsklass och bruks. Det är också ett roligt moment att lära in för att aktivera hunden.

Passar både nybörjare och erfarna ekipage som under lättsamma former vill få tips om inlärning och förbättringar av momentet.

Datum och tid: 9 juni kl. 18.00-21.00.

Pris: 300 kr

Instruktör: Majsan Jonsson

Medlemskap i Hallsbergs BK obligatoriskt.

Max 6 deltagare. Först till kvarn gäller vid anmälan.

Anmälan till ordforande@hallsbergsbk.se  I anmälan ange namn, adress, tfn och personnummer. (10 siffror) och medlemsnummer.

Grundkurs rallylydnad

I den här kursen får du lära dig grunderna i rallylydnad och prova på en del av momenten i nybörjarklass. Kursen passar både dig som vill prova på en rolig aktivitet med din hund och dig som planerar att tävla i rallylydnad och vill skapa en bra grund. Teori och praktik varvas vid varje kurstillfälle. För hundar från ca 6 månader och äldre.

Datum & tid: 14 juni, 21 juni, 28 juni, 5 juli, 12 juli och 19 juli. Samtliga tillfällen klockan 18.00-20.15

Pris: 1580 kr  inkl boken Nya 100% rallylydnad

Instruktör: Emelie Hörman

Medlemskap i Hallsbergs Brukshundklubb är obligatoriskt. Max 8 deltagare. Först till kvarn gäller vid anmälan.

Anmälan till: emelie.sbk@gmail.com I anmälan ange namn, adress, tfn nr och personnummer (10 siffror)

Temakväll Framförgående/framåtsändande

Framförgående ingår i tävlingsgrenarna i bruksprov i apell klass och lägre klass som specialmoment. Framåtsändande ingår i högre klass och elitklass.

Datum och tid: 16 juni kl. 18.00-21.00.

Pris; 300 kr

Instruktör: Majsan Jonsson

Medlemskap i Hallsbergs BK obligatoriskt.

Max 6 deltagare. Först till kvarn gäller vid anmälan.

Anmälan till ordforande@hallsbergsbk.se I anmälan ange namn, adress, tfn och personnummer. (10 siffror) och medlemsnummer.

Vardagslydnadskurs Har startat

För hundar från 7 månader (ca) eller äldre. På kursen får du möjlighet att skapa en bra relation mellan dig och din hund.

Vi jobbar praktiskt med inlärning av olika saker som du har nytta av i vardagen med din hund såsom kontakt, följa övningar, inkallning, sitt, ligg, gå fint i koppel, stanna mm.

Vi har teori om relation hund – människa, inlärning, belöningar mm.

Datum och tid: 16 maj, 23 maj, 30 maj, 11 juni, 13 juni, 20 juni, 27 juni och 4 juli. Samtliga tillfällen kl. 18.00-20.15 utom lör 11 juni då kl. 14.00-16.15

Pris: 1700:- inkl. boken Bra Relation

Medlemskap i Hallsbergs BK är obligatoriskt.

Max 8 deltagare – först till kvarn gäller vid anmälan.

Anmälan till: emelie.sbk@gmail.com I anmälan ange namn, adress, tfn och personnummer (10 siffror)

Spårkurs appellklass  Har startat

Vi går igenom spårupptag, spårning och apportmarkering.

Datum: 3 maj, 10 maj, 17 maj och 24 maj

Tid kl 18 – 20.15

Kostnad 850  kr

Instruktör: Rose-Marie Ohlsson

Medlemskap i Hallsbergs BK är obligatoriskt

Anmäl till : rosemariekurs@gmail.com

Vid anmälan ange: Namn, adress, telefon nr. personnr (10 siffror) och ev. medlemsnummer

Vardagslydnadskurs  Har startat

Vi har teori om relation hund – människa, inlärning, belöningar mm.
Datum och tid: 11 april, 18 april, 25 april, 10 maj, 17 maj, 24 maj, 31 maj och 7 juni. Samtliga tillfällen kl. 18.00-20.15

Pris: 1700:- inkl. boken Bra Relation

Medlemskap i Hallsbergs BK är obligatoriskt.

Max 8 deltagare – först till kvarn gäller vid anmälan.