Aktuella Kurser

Valpkurs

Kursen hålls inomhus i vår uppvärmda träningshall

För valpar mellan 2-6 månader (ca). En grundläggande hundägarutbildning där du under positiva former får möjlighet att skapa en god relation mellan dig och din valp.  Vi jobbar praktiskt med inlärning av goda vardagsvanor såsom kontakt, sitt, inkallning, gå fint i koppel mm. Vi har teori om relation hund – människa, inlärning, belöningar, hundens skötsel mm.

Datum och tid: 25 okt, 1 nov, 8 nov, 15 nov, 22 nov, 29 nov
Samtliga tillfällen
klockan 18.00-19.30

Instruktör: Emelie Hörman

Kurspris: 1000:- inkl. boken Bäst Var Dag.

Medlemskap i Hallsbergs BK är obligatoriskt. Max 7 deltagare - Först till kvarn gäller vid anmälan.

Anmälan till: emelie.sbk@gmail.com I anmälan ange namn, adress, telefonnr och personnummer (10 siffror)

Vardagslydnadskurs Kursen är full. Reservplatser finns.

För hundar från 7 månader (ca) eller äldre. På kursen får du möjlighet att skapa en bra relation mellan dig och din hund.

Vi jobbar praktiskt med inlärning av olika saker som du har nytta av i vardagen med din hund såsom kontakt, följa övningar, inkallning, sitt, ligg, gå fint i koppel, stanna mm.

Vi har teori om relation hund – människa, inlärning, belöningar mm.

Datum och tid: 28 sept, 5 okt, 12 okt, 19 okt, 26 okt, 2 nov, 9 nov och 16 nov. Samtliga tillfällen kl. 18.00-19.30

Pris: 1250:- inkl. boken Bra Relation

Medlemskap i Hallsbergs BK är obligatoriskt.

Max 7 deltagare – först till kvarn gäller vid anmälan.

Anmälan till: emelie.sbk@gmail.com I anmälan ange namn, adress, tfn och personnummer (10 siffror

Valpkurs Har startat

Datum och tid:16 sept, 23 sept, 30 sept, 4 okt, 11 okt och 18 okt. Samtliga tillfällen klockan 18.00-19.30

Instruktör: Emelie Hörman

Kurspris: 1000:- inkl. boken Bäst Var Dag.

Anmälan till: emelie.sbk@gmail.com I anmälan ange namn, adress, telefonnr och personnummer (10 siffror)

Vardagslydnadskurs Har startat

För hundar från 7 månader (ca) eller äldre. ​Inga förkunskaper krävs.

På kursen får du möjlighet att skapa en bra relation mellan dig och din hund. Vi jobbar praktiskt med inlärning av olika saker som du har nytta av i vardagen med din hund

såsom kontakt, följa-övningar, inkallning, sitt, ligg, gå fint i koppel, stanna mm.

Vi har teori om relation hund - människa, inlärning, belöningar, hundars signaler mm.

Datum och tid: 2 sept, 9 sept, 16 sept, 23 sept, 30 sept samt 7 okt kl 18:00 - 19:30.

Instruktörer: Majsan Jonsson & Zandra Fröberg.

Pris: 1000 kr inklusive boken ​Bra relation.

Medlemskap i Hallsbergs BK är obligatoriskt. Max 8 deltagare.

Kursen kommer att hållas utomhus på Hallsbergs brukshundsklubb. Först till kvar gäller vid anmälan. Anmälan görs till: zandrafroberg@hotmail.com

Uppge i anmälan: namn, adress, telefonnummer och personnummer (10 siffror).