Klubbaktiviteter

Välkommen till

Hallsbergs Brukshundsklubb

KLUBBAKTIVITETER

Under året arrangeras olika aktiviteter som enbart är för de som har valt Hallsbergs BK som sin klubb.

GÅ LUNKA LÖP MED HUND PÅ DISTANS 2 eller 5 KM.

Datum: 5-6 december

Plats: Var som helst!
Kostnad: Gratis alla kan vara med med!
Övrig info: Du väljer själv vilken dag som passar dig bäst.
Vinster: Vi lottar ut fina priser, vill du vara med i utlottningen laddar du upp en bild i vårt FB evenemang på din hund eller på dina skor och skriver distans efter genomfört lopp här i evenemanget.
Det här kan du vinna: presentkort hallhyra, presentkort med rabatt på valfri kurs hos oss, presentkort från K9 Care Friskvård och Rehabilitering och presentkort från Schiölds Hundkoja Frisvård, Rehab och träning.
Vinnarna kontaktas av oss via messenger i början av vecka 50 och publiceras även på vår FB sida. Presentkorten mailas ut.

Du hittar Facebook evenemanget här: https://www.facebook.com/events/493626591611305

Styrelsemöten 2020

Onsdag 22 januari   Protokoll
Årsmöte 12 februri  Protokoll
Onsdag  4 mars Protokoll
Onsdag 1 april  Protokoll

Onsdag 13 maj Protokoll

Onsdag 10 juni Protokoll

Onsdag 19 augusti Protokoll

Onsdag 23 september Protokoll

Onsdag 21 oktober Protokoll

Tisdag    3 november Protokoll

Onsdag 18 november Protokoll

Onsdag 16 december

Medlemsmöten 2020

Söndag 22 mars OBS! Inställt!
Onsdag 27 maj OBS! Inställt!
Onsdag 30 september
Onsdag 2 december Inställt!

På medlemsmöten kan du göra din röst hörd och  komma med förslag

Nu finns möjlighet att köpa profilartiklar (t-shirt o vattenflaska) med vår fina logga på. Vi har ett litet lager på kontoret så ta kontakt med någon i styrelsen el någon sektor för att handla.

Alt. kom på någon av våra öppenträningar så är säkert nån på plats som kan öppna till kontoret."